Rolls-Royce připravil unikátní sérii modelu Wraith. Vzdává tak hold britské hudbě

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Automobilka Rolls-Royce připravila pro model Wraith speciální edici „Inspired by British Music“

  • Vznikne devět unikátních exemplářů, na nichž se podepsali britští hudebníci

  • Jeden Wraith například nese motivy alba Tommy kapely The Who

  • Část peněz, které za auta utratí sběratelé, půjde na dobročinné účely 

Automobilka Rolls-Royce se rozhodla vzdát hold britské hudbě. Za tímto účelem pozvala několik britských hudebníků, kdy každý z nich mohl upravit různé detaily na modelu Wraith. Celkem vznikne devět takovýchto aut a každé bude představovat originál. Případní zájemci se tak mohou připravit na velmi vysoké pořizovací částky.

Doporučujeme: Rolls-Royce Wraith Black Badge dorazil do České republiky. Má speciální karbon a posílený dvanáctiválec

Rolls-Royce aktuálně odhalil první čtyři exempláře z této série. Dva z nich má na svědomí Roger Daltrey, frontman kapely The Who. Zatímco první Wraith dostal v podstatě pouze jiné detaily, ten druhý, který si můžete prohlédnout na fotkách, je o mnoho výraznější. Jeho celá kapota totiž nese design alba Tommy zmíněné kapely.

Zajímavý je rovněž exemplář věnovaný producentovi kapely The Beatles. Tento Wraith nese několik podpisů George Martina (například na hlavových opěrkách) a mezi zadními sedadly najdeme třicítku jeho největších hitů. Na dalších exemplářích se pak objeví odkazy na skupiny Status Quo, Rolling Stones a na zpěvačku Dame Shirley Bassey.

Doporučujeme: Čínský hotel koupil 30 zakázkových limuzín Rolls-Royce Phantom. Dvě z nich dostaly pravé zlato

Rolls-Royce nabídne všech devět unikátních exemplářů modelu Wraith z edice „Inspired by British Music“ k prodeji případným zájemcům. Část ze získaných peněz pak půjde na dobročinné účely.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?