Nová doba, nová a čím dál zbytečnější výbava. Do aut míří karaoke

04.09.2023
přidejte názor
Autor: Tiskový servis BYD

Elektromobily mění spoustu věcí. Jednou z těch méně podstatných, ale pro někoho určitě velmi zajímavou, je výbava určená pro krácení času během čekání u nabíječky. V autech tak můžete hrát různé hry, případně si můžete i zazpívat. 

Elektromobily přinesly do světa osobních automobilů spoustu novinek. Jednou z těch méně podstatných, ale z pohledu marketingu velmi efektních, jsou třeba hry, které si mohou uživatelé zahrát třeba během čekání někde na nabíječce. Takovou věc dnes už běžně najdete i u automobilů prodávaných v Evropě. V Číně se pak stala velkým hitem (téměř doslova) ještě jedna poněkud nečekaná věc, a sice karaoke. Teď automobilka BYD ve spolupráci s kanadskou společností Stingray nabídne karaoke také na trzích mimo Čínu, píše s odkazem na oficiální tiskovou zprávu web CnEVPost. 

Systém Stingray Karaoke se tak stane jednou z aplikací, které budou přímou součástí infotainmentu automobilů značky BYD. Výrobce slibuje podporu 25 jazyků a katalog čítající přes sto tisíc nahrávek, které si budou moci uživatelé zazpívat. Součástí je také funkce, která zajistí, že text zmizí ze středové obrazovky ve chvíli, kdy se vůz rozjede tak, aby řidič nebyl rozptylován. 

Další čínský elektromobil míří do Evropy. Zaujme designem i parametry, levný ale není
Přečtěte si také:

Další čínský elektromobil míří do Evropy. Zaujme designem i parametry, levný ale není

Ve spolupráci obou společností pak vznikla jako doplněk ještě aplikace pro chytré telefony. S jejím využitím budou moci cestující číst text jednotlivých skladeb přímo na svém telefonu a vesele si prozpěvovat během jízdy. Přes telefon bude také možné jednotlivé skladby vybírat nebo posouvat. 

Jakkoliv se to může zdát trochu bláznivé, systém karaoke není žádnou žhavou novinkou. Stejnou aplikaci už nabízí automobilka Tesla a čínský VinFast. Podle informací kanadské společnosti Stingray se pak tato věc chystá dokonce také pro automobily značky Audi. 

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?