Sliby se mají plnit nejen o Vánocích. Rus slíbil, že shodí svůj Mercedes-AMG G 63 z vrtulníku, a také to udělal

přidejte názor
Autor: Redakce
  • V Rusku je možné opravdu vše. Třeba i shodit luxusní Mercedes z vrtulníku 

  • Oficiálně šlo o vyjádření hluboké nespokojenosti zklamaného majitele 

  • Podle jiných informací to ovšem byl výsledek sázky 

Nespokojenost s vysněným automobilem se dá vyjádřit mnoha různými způsoby. Někdo zkusí svůj případ medializovat, někdo vsadí na sociální sítě a jiný třeba demonstrativně rozbije daný automobil před vchodem na velký autosalon. V Rusku ale často jdou na věc jinak. Takže když bylo potřeba veřejně zničit vůz, padla volba na vrtulník a shození auta z výšky 300 m na zem.

Celý počin si můžete prohlédnout na videu v úvodu článku. Jeho autorem je jistý Igor Morozov. Oficiálně prezentovaný příběh je o tom, že si Igor splnil sen a pořídil Mercedes-AMG G 63. Jenže vůz ho zklamal, protože byl každý měsíc v servisu a někdy tam strávil i neobvykle dlouhou dobu. Opravy prý nebylo možné řešit v záruce. Zlost nakonec Igora dohnala k radikálnímu řešení.

Ojetiny na ruský způsob: Když chcete něco do kalamitního sněhu a na nový stroj nemáte
Přečtěte si také:

Ojetiny na ruský způsob: Když chcete něco do kalamitního sněhu a na nový stroj nemáte

Některá média ale uvádějí, že skutečnou podstatou věci byla sázka. Jistě nebude náhoda, že Igor Morozov je vlogger, který se natáčením šokujících videí živí. Samozřejmě realizace záměru nebyla ani v Rusku úplně jednoduchá a levná, ale kde je vůle, je i cesta. Pokud šlo opravdu o sázku, je hezké, že Igor svůj slib splnil. Sliby se přece mají plnit nejen o Vánocích. I když auta se mohl zbavit i jinak. Třeba nám ho darovat pod stromeček na dlouhodobý test. Takhle z luxusního Mercedesu zbyla jen hromada šrotu, ze které už zánovní ojetinu neudělají ani ruští experti. 

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?