Seat začal prodávat koloběžku. A není to opožděný apríl

2 nové názory

Když jsme tuto zprávu našli v e-mailové schránce, raději jsme se ujistili, zda to není aprílový žert, jehož distribuce se vlivem interních schvalovacích procesů o den opozdila. Ale není. Seat uvádí na český trh koloběžku. Jmenuje se „eXS KickScooter powered by Segway“, stojí 16 299 Kč včetně DPH a podle Seatu „definuje pojem městská mobilita“.

Koloběžka má výkon 700 W a její baterie s kapacitou 5200 mAh stačí k ujetí vzdálenosti 25 km. Stejnou hodnotu, ovšem v kilometrech za hodinu, má nejvyšší rychlost. Za své peníze dostanete také „individualizované dekorační osvětlení“, LED světla vpředu i vzadu a tři jízdní režimy včetně sportovního.

Nejnovější elektrický Seat pro jednoho seženete od dubna u všech prodejců Seatu.

Zdenek (neregistrovaný)
5200 mAh... to je hezké, ale při jakém napětí? 3.7 V? To by byla asi tak baterka do mobilu, která by se při těch 700 Wattech vybila do dvou minut!
Jirka (neregistrovaný)
Pro koloběžku s výkonem 700kW bych si hned běžel:D Tady to budou jen Watty.. Každopádně doufám, že kdo už si ji pořídí, nepřidá se k davům koloběžkářů, kteří kolem Vás v milimetrových vzdálenostech lítají na chodníku..
  • Našli jste v článku chybu?