První neoficiální obrázky ukazují, jak vypadá nový Seat Arona

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Po internetu kolují neoficiální obrázky ukazující nový Seat Arona 

  • Arona se představí letos v létě 

  • Seat má v plánu ještě velké SUV podobné Škodě Kodiaq 

Není to tak dávno, co automobilka Seat neprodávala ani jedno SUV. V současnosti už vám nabídne model Ateca, ze kterého vzejde nástupce Škody Yeti, ale tím plány nekončí. Ještě letos bude představen crossover spadající pod Atecu, později pak dorazí španělská variace na Škodu Kodiaq. Aktuálně kolují po internetu dva neoficiální snímky, které by měly ukazovat právě malý Seat Arona.

Doporučujeme: Seat Ateca FR přichází. Objednávky můžete začít posílat už příští týden

S obrázky přišli kolegové z Motor1, kteří se odkazují na facebookový profil MQB-Coding & Retrofit. Aktuálně samozřejmě nelze se stoprocentní jistotou říci, zda se skutečně díváme na nový španělský crossover, nicméně pokud nejde přímo o chystanou novinku, pak se design určitě příliš lišit nebude. Vůz bude opravdu nějak takto vypadat.

Jak už možná víte, model Arona vznikl osvědčeným receptem použitým třeba také na náš dlouhodobě testovaný Peugeot 2008. Automobilka vzala malý model, v tomto případě novou Ibizu, a na jeho základech postavila crossover. Technika by tím pádem měla být prakticky shodná s tím, co Ibiza nabízí.

Doporučujeme: Nový Seat Ibiza se dieselu nevzdává. Stejnou techniku bude mít i příští Fabia a Polo

Arona se představí už v létě. Reálně tak vypadá světová výstavní premiéra na podzimním autosalonu ve Frankfurtu. Kromě Seatu chystá vůz stejné kategorie také Volkswagen. Ten představí model T-Roc.

arona_1 arona_2

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?