Nový Opel Insignia se ukázal také jako Country Tourer. Premiéra proběhne až ve Frankfurtu

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Opel ukázal novou Insignii také v oplastovaném provedení Country Tourer

  • Hlavní změnou je kromě plastů podvozek zvednutý o dva centimetry

  • Oficiální premiéra je naplánovaná až na podzimní autosalon ve Frankfurtu 

Opel oficiálně představil novou Insignii Grand Sport a provedení kombi pojmenované jako Sports Tourer teprve nedávno. Přesto byla aktuálně představena ještě třetí verze. Stejně jako u předchozí generace nabídne tato automobilka také oplastovanou variantu Country Tourer.

Doporučujeme: Cenové srovnání — Nový Opel Insignia vs. Škoda Superb vs. Volkswagen Passat

Zásadní novinky nečekejte. Tisková zpráva sice zmiňuje nejrůznější podrobnosti, ale ty jsou logicky shodné s tím, co známe od klasického kombi. Takže i Country Tourer bude ve srovnání s předchůdcem podstatně lehčí a nabídne pohon všech kol s dvojicí spojek na místě zadního diferenciálu. Největším technickým rozdílem oproti silničním variantám je podvozek zvýšený o dva centimetry.

Zda bude Insignia Country Tourer dostupná se všemi motorizacemi, nebo se do prodeje dostanou pouze některé, to tisková zpráva neuvádí. Na detaily je přece jen ještě čas, protože oficiální světová výstavní premiéra proběhne až na podzimním autosalonu ve Frankfurtu, k dealerům dorazí první auta nedlouho poté. Nicméně objednávky na novou Insignii Country Tourer začne Opel přijímat už v červnu.

Doporučujeme: Opel zahájil výrobu nové Insignie. První zákaznický exemplář zamíří do Polska

Níže v galerii najdete kromě tří oficiálních fotek Insignie Country Tourer také další snímky, na kterých si můžete prohlédnout tuto novinku v americkém provedení Buick Regal TourX a v australské variantě Holden Commodore Tourer.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?