Mercedes opravdu připravil dvanáctiválcové G 4x4(2) kabriolet. Je to první terénní Maybach

12 nových názorů
Autor: Redakce
  • Překvapení Mercedesu bylo odhaleno, opravdu se jedná o G 4x4s plátěnou stahovací střechou

  • Tato třída G dokonce nese podpis Maybach 

  • Pod kapotou najdeme dvanáctiválec 

  • Neoficiální zprávy hovoří o výrobě pouze 99 kusů

Mercedes nedávno naznačil příchod speciálu odvozeného od třídy G, který má navázat na dnes už velmi dobře známou variantu 6x6 a prodejně překvapivě úspěšnou variantu 4x42. Automobilka sice vyslala do světa pouze jednu detailní fotku, jenže na internetu už jsou k dispozici snímky celého vozu. Už teď proto s jistotou můžeme říci, že se skutečně jedná o monstrózní dvanáctiválcový kabriolet.

Doporučujeme: Mercedes-Benz třídy G se vyrábí od roku 1979. Přesto se mu letos dařilo historicky nejlépe

Fotografie zveřejnili kolegové z ruského magazínu auto.mail.ru, kteří už s automobilem dokonce jezdili. Vůz ponese označení Mercedes-Maybach G 650 Landaulet a jak asi tušíte, je to vůbec první terénní automobil opatřený značkou Maybach. Budoucí majitelé se mohou těšit na maximální luxus podtržený tím, že vznikne pouze 99 exemplářů.

Mercedes-Maybach třídy G dostal rozvor prodloužený na 3428 mm a podvozek převzatý z G 4x42. Do hry se tak znovu dostávají portálové nápravy a extrémní světlá výška. Pohon bude mít na starost přeplňovaný dvanáctiválec. Přesné údaje zatím k dispozici nejsou, stejný motor ale v klasickém G 65 AMG disponuje parametry 463 kW (630 k) a 1000 Nm, což by mohlo stačit.

Uvidíme, co přinesou další dny. Mercedes tuto novinku očividně představí co nevidět. Hned jak budeme mít další detaily, rádi se o ně podělíme.

Adolph (neregistrovaný)
Wow, this post is fastidious, my younger sister is analyzing these things, therefore I am going to inform her.|
Boyd Kostic (neregistrovaný)
It's nearly impossible to find experienced people in this particular subject, but you sound like you know what you're talking about! Thanks|
Andre Arrojo (neregistrovaný)
Excellent way of explaining, and pleasant post to obtain information about my presentation subject matter, which i am going to deliver in institution of higher education.|
Emery Edler (neregistrovaný)
What a stuff of un-ambiguity and preserveness of precious experience regarding unpredicted feelings.|
  • Našli jste v článku chybu?