Mercedes-Benz CLS nové generace má předčasně po premiéře. Jak se vám líbí?

1 nový názor
Autor: Redakce
  • Nová generace Mercedesu-Benz CLS je jednou z novinek autosalonu v Los Angeles

  • Na internetu už kolují první neoficiální fotky odhalující celý vůz

  • CLS vychází z třídy E, design vozu se ale docela výrazně liší

Autosalon v Los Angeles přinese několik zajímavých novinek. Jednu z nich najdeme na stánku automobilky Mercedes-Benz. Ta zde představí novou generaci modelu CLS. Oficiální odhalení proběhne zítra, nicméně stejně jako v mnoha jiných případech byl i tentokrát internet rychlejší. Vůz si proto můžeme prohlédnout v celé kráse už dnes.

O předčasně zveřejněné fotografie se postarali kolegové z australského magazínu Motoring. Jisté proto už v tuto chvíli je to, že CLS bude trochu vystupovat řady. Zatímco třídy S, E nebo C si jsou vzájemně velmi podobné, CLS nabídne odlišný design. V interiéru opět najdeme dva obrovské displeje spojené do jednoho celku a elegantní palubní desku.

Doporučujeme: První upoutávky na Mercedes-Benz CLS ukazují předek a digitální interiér

O technických detailech zatím můžeme pouze spekulovat. Dostupné informace slibují základ z Mercedesu třídy E a nabídku motorizací zahrnující zážehový přeplňovaný šestiválec o objemu tří litrů s výkonem 270 kW (367 k) a dvě dieselové jednotky včetně varianty 400d naladěné na 250 kW (340 k) a 700 Nm. Všechny podrobnosti se dozvíme zítra.

Premiéru můžete sledovat živě. Přímý přenos najdete na stránkách Mercedesu, akce začíná v půl sedmé večer.

skodafil (neregistrovaný)
Jak jsem na placaty auta, CLS se mi nikdy nelibilo. Ani to nove. Hlavne ta srazena prdel u sedanu byla a je hnusna. Kombi celkem uslo, ale to myslim skoncilo?
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?