FERDUS, s.r.o. slaví 30 let od založení

22.01.2020
přidejte názor
Autor: Redakce

Přední český výrobce a prodejce vybavení pro autoservis a pneuservis v roce 2020 slaví třicet let od založení. Původně malý rodinný podnik zaměřený především na vlastní domácí výrobu pneuservisních opravných materiálů postupně vyrostl do komplexního obchodního partnera se širokým produktovým portfoliem pro malo- i velkoobchod a dnes je globální značkou exportující do více než třiceti zemí po celém světě.

Není tedy překvapením, že letošek bude pro FERDUS pořádně nabitý. Firma se v roli vystavovatele postupně zúčastní mezinárodních veletrhů The Tire v Kolíně nad Rýnem, Automechaniky ve Frankfurtu a nakonec Autosalónu Autoshow v Nitře.

Zároveň v průběhu roku FERDUS slavnostně otevře zcela nový showroom o velkorysé dispozici téměř 400 m2. A očekávat lze také řadu doprovodných akcí. Speciální edici velkého jarního semináře, den otevřených dveří a další.

Z malého rodinného podniku sice vyrostla mezinárodní firma, původní hodnoty však i nadále zůstávají. I v roce 2020 je tak FERDUS především poctivý a férový obchodní partner, jehož hlavními devizami jsou smysl pro kvalitu a inovace.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?