Na cestách s modelem Seat Arona

13.11.2017
přidejte názor
Autor: Redakce

Lepší výhled z vozu i přehled o dopravní situaci: první dojmy za volantem nového modelu SEAT Arona

/            68 různých barevných kombinací a digitální panel přístrojů rozšiřují možnosti individualizace tohoto modelu

/            Tento kompaktní crossover disponuje nejmodernějšími bezpečnostními asistenčními systémy, například asistentem pro sledování slepého úhlu

Při prvním usednutí za volant nového modelu SEAT Arona řidič okamžitě zaznamená lepší výhled z vozu a pocit naprosté kontroly. Arona disponuje nejen nejmodernějšími prvky výbavy v oblastech konektivity a bezpečnosti, ale také reaguje na aktuální trend individualizace. Vincenza Maglioccová z oddělení produktového marketingu společnosti SEAT k tomu podává za volantem nového kompaktního crossoveru podrobnější informace:

- Vůz sladěný s osobností svého majitele: Nový SEAT Arona nabízí 68 barevných kombinací pro exteriér a interiér. V reakci na trend rostoucí individualizace mohou zákazníci kombinovat různé barvy pro střechu a vnější zpětná zrcátka. V interiéru mohou barevně sladit konzolu s přístrojovou deskou.

- Pocit dokonalé kontroly: „Druhé SUV značky SEAT nabízí vyšší polohu sedadel, která poskytuje optimální výhled z vozu, vyšší úroveň bezpečnosti a lepší přehled o dopravní situaci a o všem, co se děje kolem vozu,“ říká Vincenza. Od roku 2018 bude na přání k dispozici digitální panel přístrojů. Na něm si může řidič přizpůsobit mimo jiné zobrazování provozních údajů nebo mapy navigačního systému pro ještě bezpečnější řízení. 

Video naleznete zde: https://youtu.be/5ye53Jr-jek

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?