Videodojmy: Jeep Grand Cherokee S

2 nové názory
Autor: Redakce

Největší SUV legendární americké značky se začátkem právě končícího roku představilo v nové speciální edici S, která je také důvodem, proč se Jeep Grand Cherokee ocitl na našem redakčním parkovišti.

S v tomto případě znamená „Sport“. Exteriér dostal výrazný body kit a černé detaily od masky chladiče přes emblémy a 20“ kola až po koncovky výfuku. Podobně i kabina kombinuje černou kůži s černým dřevem a černými nitěmi. Jeep Grand Cherokee S má však i sportovní sedadla, sportovní pedály Mopar a především sportovní podvozek.

Jízdní projev a fungování elektronických systémů bohužel nezapřou zaoceánský původ a zejména značné konstrukční stáří modelu. Ale to se všechno dozvíte v našem videu.

TIP: Všechna naše videa snadno najdete pod štítkem videodojmy

Filip (neregistrovaný)
Wow, parádní recenze. Jeden můj známý si teď právě koupil Grand Cherokee. Je to jeho vysněné auto. Je to teda verze pro americký trh, takže v něm bohužel není čeština, což je pro něj celkem problém, protože anglicky moc neumí. Naštěstí tam ale český překlad šel nahrát. Konkrétně mu to zařídili https://www.cestinadoaut.cz/jeep-cestina-preklad/
  • Našli jste v článku chybu?