On-line shop winkler v českém jazyce

přidejte názor
Autor: Redakce

On-line shop winkler je nyní k dispozici i v českém jazyce. Na www.winkler.com/shop specialista na užitková vozidla winkler zákazníkům nabízí nepřetržitý přístup ke kompletnímu sortimentu pro užitková vozidla a dílny. On-line shop je praktická pomůcka pro rychlou a spolehlivou identifikaci správného náhradního dílu.

Velký počet praktických funkcí umožňuje jen procházet nabídku a v případě potřeby rychle najít cokoliv konkrétního a pomoci s objednávkou v on-line shopu winkler. Do nákupních seznamů lze ukládat často objednávané položky a tyto seznamy přiřazovat ke konkrétním vozidlům. Funkce porovnávání produktů umožňuje přehledně srovnávat vlastnosti různých dílů.

Podrobné produktové stránky nabízejí rozsáhlé informace o jednotlivých položkách, např. rozměry, technické výkresy, informace o montáži, alternativách nebo příslušenství a také protějších stranách. Fotografie produktů mají velké rozlišení a umožňují zvětšit detaily. Rozsáhlé znázornění usnadňuje spolehlivou identifikaci správného náhradního dílu.

On-line shop je intuitivně použitelný a optimálně se zobrazuje i na mobilních zařízeních.

On-line pomůcka pro objednávku navíc disponuje rozsáhlou funkcí vyhledávání. Umožňuje cíleně hledat název dílu, čísla výrobců i porovnávací čísla, a to i ve spojení s charakteristikami. Optimální a rychlý výsledek hledání zaručuje velký počet možností filtrování a návrhy hledání, které se zobrazují už při zadávání hledaného výrazu.

Expresní zasilatelský servis winkler je zárukou rychlého a nekomplikovaného dodání zboží do 24 hodin.

On-line shop winkler najdete na adrese www.winkler.com/shop.

Společnost Winkler Unternehmensgruppe patří k největším velkoobchodním prodejcům náhradních dílů pro užitková vozidla v Evropě. Přes 1600 zaměstnanců ve více než 40 pobočkách v Německu, Rakousku, Lotyšsku, Polsku, Česku, Švýcarsku a na Slovensku zaručuje majitelům užitkových vozidel, pracovníkům servisů, autobusovým dopravcům i zemědělským podnikům špičkovou a individuální péči. Ze dvou centrálních skladů náhradních dílů pro užitková vozidla, které se s více než 200 000 náhradními díly řadí mezi největší v Evropě, se zboží distribuuje díky promyšlené koncepci logistiky a dodávek maximální rychlostí k zákazníkům. V roce 2018 dosáhl podnik obratu ve výši 438 milionů eur.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?