Interiér nového Hyundai i20 míří o třídu výš. Chlubí se dvěma 10,25palcovými displeji

přidejte názor
Autor: Hyundai Motor
  • Značka Hyundai uvolnila první snímek interiéru nového modelu i20

  • Palubní desce dominují dvě rozměrné obrazovky

  • Druhý 10,25palcový displej je dotykový

  • Nový Hyundai i20 bude dostupný se třemi variantami interiéru

Jak bude vypadat nová generace Hyundai i20, jsme se dozvěděli ještě před plánovaným začátkem ženevského autosalonu, neboť přímo z automobilky unikly studiové fotografie. Byly to však pouze obrázky exteriéru, kompletní vnitřek vozu měl být odhalen až v den oficiální premiéry přímo na výstavišti Palexpo.

Nový Hyundai i20 je sportovnější, chytřejší a úspornější. Vznikne také ostré verzi N
Přečtěte si také:

Nový Hyundai i20 je sportovnější, chytřejší a úspornější. Vznikne také ostré verzi N

Z jediné doposud uvolněné fotografie je patrné, že interiéru třetí generaci zástupce kategorie supermini dominuje dvojice displejů s úhlopříčkou 10,25 palce. Nový Hyundai i20 má po vzoru vozů vyšších tříd digitální přístrojový štít, který se mění podle zvoleného jízdního režimu. V defaultním režimu Normal je modrý, hospodárném Eco zelený a sportovním Sport zase oranžový. Přední část interiéru je osvětlena takzvaným ambientním neboli prostorovým osvětlením.

Nad středovým panelem se tyčí druhý, tentokrát dotykový displej multimediálního systému AVN (audio/video/navigace), který zrcadlí chytré telefony s operačním systémem iOS a Android. Samozřejmostí je také plocha pro bezdrátové nabíjení kompatibilních mobilních telefonů.

Nový Hyundai i20 bude dostupný se třemi variantami interiéru: Black Mono, Black & Gray, and Black Mono & Yellow Green. Prémiový hudební zážitek nabídne nový audiosystém Bose s 8 strategicky umístěnými reproduktory včetně subwooferu.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?