Volkswagen T3 Bus po radikálním tuningu má dvanáctiválec od Audi a skoro 500 koní

3 nové názory
Autor: Redakce
  • Občas se objeví radikální úprava vozu, u kterého byste to nečekali 

  • Tento celkem obyčejně vypadající Volkswagen T3 Bus má techniku Audi 

  • Konkrétně se v něm ukrývá dvanáctiválec o výkonu bezmála 500 koní 

Není tuning jako tuning, o tom nás už přesvědčila spousta různých úprav. Nejnovějším důkazem budiž důkladně přepracovaný Volkswagen T3 Bus, který si určitě pamatujete z dob minulých, kdy jeho standardní motor produkoval maximálně 100 kW (136 k). A teď si představte, že stejný automobil může mít těch koní bezmála pět stovek.

Doporučujeme: Je rychlejší Jeep Grand Cherokee SRT, nebo akrobatické letadlo? 

Vůz, který vidíte na videu a na fotkách, disponuje maximem 346 kW (470 k). Důvod je prostý, místo standardní jednotky dostal obrovský šestilitrový dvanáctiválec z Audi A8.

Ze stejného automobilu se na tuto starou dodávku nastěhovaly také nápravy a pětistupňová převodovka Tiptronic. Poháněná je samozřejmě zadní náprava a nechybí ani přepracovaný podvozek používající tlumiče Koni, sportovní výfuk nebo dvacetipalcová kola BBS. Jízda to musí být opravdu velmi zajímavá.

t33 t33_2

best mattress toppers for college students (neregistrovaný)
Merely opportunity will tell that, however they are beginning to seem truly effectively created. They fit for two 70-somethings, but they are not also soft either.
mattress firm (neregistrovaný)
I was skeptical concerning purchasing a bed online and also also extra about the cost, however this mattress is tremendously comfortable and properly created.
Martin Dvořák (neregistrovaný)
A může mi autor sdělit, která sériová T3 disponovala 100kw motorem? Děkuji :D
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?