Volkswagen se inspiroval Broukem v edici Special Bug. Výsledkem je special up!

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Nová edice Volkswagenu up! si bere inspiraci u VW Brouk

  • K dispozici jsou dvě barvy karoserie a dvě sady disků o velikosti 17"

  • Samozřejmostí je bohatá výbava

  • Volkswagen special up! je dostupný také ve verzi 1.0 TGI

V poslední době se v kontextu modelu up! a jeho sourozenců hovořilo především o tom, že jsou jejich dny sečteny. Nástupce se podle všeho nedočkáme. Ještě chvíli ale koncernová trojice malých automobilů na trhu bude, takže je stále čas na různé edice. Jednou takovou je provedení special up!.

Pokud vám je označení nové edice povědomé, není to náhoda. Volkswagen se inspiroval u legendárního Brouka, který kdysi vznikl v provedení Special Bug. Model up! na tuto variantu navazuje. Dostal podobné barvy, jaké kdysi nosíval vylepšený Brouk.

Zákazníci si mohou vybrat mezi odstíny Savana Gold a Black Pearl. V prvním případě dostanete k autu šedočerná litá kola, v tom druhé budou kola lakována v odstínu Sandstorm Yellow. Vnější vzhled vylepšují ještě kryty zpětných zrcátek, které mohou být stříbrné nebo černé.

Doporučujeme: Volkswagen přiveze k Wörthersee hybridní Golfy GTI a GTE v tuningu

Interiér nové speciální edice přináší zejména bohatou výbavu včetně například vyhřívaných sedadel. Nechybí ani ambientní osvětlení, hliníkové lišty na prazích, případě můžete dostat žluté čalounění sedadel a žlutou palubní desku.

Na německém trhu stojí speciální up! 13 625 eur v kombinaci s černou barvou karoserie. Zlatá je dražší o 150 eur. Pokud máte zájem, můžete si toto provedení pořídit také s motorem 1.0 TGI spalujícím zemní plyn. V takovém případě ale dostanete vždy černou barvu karoserie.

up_2 up_1

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?