TZ: Toyota na autosalonu v Paříži 2016

13.09.2016
přidejte názor
Autor: Redakce

Na nadcházejícím pařížském autosalonu, Mondial de l’Automobile (dny pro veřejnost: 1. - 16. října), představí Toyota návštěvníkům svoji vizi blízké i vzdálenější budoucnosti automobilů.

Na výstavě proběhne evropská premiéra nového modelu Prius Plug-in Hybrid, vozu postaveného na podvozkové platformě TNGA (Toyota New Global Architecture), jenž nabídne mimořádně nízkou spotřebu díky novému hnacímu ústrojí typu plug-in hybrid.

Další evropskou premiérou bude vůz Toyota FCV PLUS. Prostřednictvím tohoto koncepčního modelu Toyota zkoumá otázku, jak mohou budoucí automobily na vodík prospět společnosti.

Velká část výstavního stánku bude kromě toho vyhrazena samostatné expozici modelu Toyota C-HR. Vnější design tohoto crossoveru nižší střední třídy byl již odhalen na letošním ženevském autosalonu, avšak v Paříži se poprvé celý představí návštěvníkům.

A v neposlední řadě se na stánku Toyoty uvede tým TOYOTA GAZOO Racing, jenž nyní sjednocuje veškeré aktivity automobilky Toyota na poli motoristického sportu, a v duchu hlavní filozofie Toyoty se snaží o výrobu stále lepších automobilů.

Stánek Toyota bude umístěn v hale č. 4, kde se také 29. září ve 13:15 uskuteční tisková konference Toyoty.

Tisková zpráva

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?