Speciální Focus RS se převlékl do žluté na oslavu dalšího triumfu Chrise Frooma a týmu Sky na Tour de France

26.07.2017
přidejte názor
Autor: Redakce
  • Chris Froome z týmu Sky vyhrál letošní Tour de France

  • Týmový Focus RS a ředitelské vozy Mondeo kombi dostaly na oslavu vítězství speciální žluté zbarvení

Chris Froome, jednička elitní cyklistické stáje Sky, si na pařížském Champs-Élysées dojel pro vítězství v letošní Tour de France. Důvod k oslavě má i Ford, neboť je dodavatelem vozového parku pro celý tým.

Pro Frooma se jedná o čtvrté vítězství na Tour, pro tým dokonce páté. Froomův týmový kolega Mikel Landa dojel čtvrtý v celkovém pořadí a Sky se stal celkově nejlepším týmem.

Kromě flotily osobních i užitkových automobilů poskytl Ford týmu také speciálně upravený Focus RS se sadou RS Edition. Ten se v závěrečné etapě závodu představil ve speciálním žlutém zbarvení. Podobné dostaly i ředitelské vozy Mondeo kombi. Zbytek týmové flotily, kterou tvoří modely Edge, Kuga, S-MAX, Tourneo Custom a Transit, pak vyměnil obvyklý modrý pruh za žlutý.

„Tour de France znovu přitáhla pozornost celého světa a my jsme rádi, že jsme mohli být součástí vítězného týmu. Naše vozy pomohly stáji Sky a Chrisi Froomovi k dalšímu zaslouženému vítězství,“ řekl Roelant de Waard, viceprezident Ford of Europe pro marketing, prodej a služby.

Ford dodává týmu Sky vozy již od roku 2016. Letos obě stra

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?