Škoda představuje facelift Octavie na pokračování. Teď prezentuje interiér a výbavy

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Škoda odhaluje modernizovanou Octavii postupně. Teprve dnes ukázala upravený interiér 

  • Octavia 2017 nabídne jiné dekory, nové čalounění a sklopné stolky pro zadní cestující

  • Pořídit si můžete také vyhřívaný volant nebo navigaci Columbus s displejem o velikosti 9,2"

Škoda se rozhodla představovat modernizaci Octavie postupně. Nejprve jsme si prohlédli několik základních fotek a přečetli úvodní informace, pak dorazily další obrázky a dnes byly zveřejněny informace týkající se interiéru a výbavy. Díky novým snímkům také můžeme konečně nahlédnout do interiéru vylepšené Octavie.

Doporučujeme: Škoda připomíná facelift Octavie dalšími fotkami. V rámci modernizace dorazí i nové motory

Octavia dostala v rámci modernizace například upravené ovladače klimatizace, jiné čalounění a nové dekory. Měnil se i přístrojový štít. Zakoupit můžete také ambientní osvětlení nabízející deset barev.

octavia_interier_1 Modernizovaná Octavia nabídne vylepšené čalounění, nové dekory, ambientní osvětlení nebo vyhřívaný volant. Novinkou jsou také upravené ovladače klimatizace nebo několik praktických drobností

Automobilka rovněž přidala několik nových „jednoduše-chytrých“ řešení. Tak třeba dno držáků nápojů na středovém tunelu je tvarováno tak, aby do něj zapadlo dno PET lahve. Díky tomu půjde lahev otevřít jednou rukou. Do zavazadelníku se nastěhovala vyjímatelná svítilna a na zadní stranu předních sedadel si budete moci nově objednat výklopné stolky. Octavia nově nabídne i vyhřívaný volant a takzvané personalizovatelné klíče.

Doporučujeme: Škoda Superb slaví patnáct let od zahájení výroby. Celková produkce se blíží jednomu milionu kusů

Vtip těchto klíčů spočívá v tom, že je vůz dokáže vzájemně rozlišit a po odemknutí konkrétním klíčem zvolí konkrétní nastavení pracoviště řidiče, které se k němu vztahuje. Než tedy usednete do vozu, budete mít nastavené sedadlo, zvolený jízdní režim, nastavenou klimatizaci nebo vnitřní osvětlení. Tyto „chytré“ klíče dostanete tři.

Jak už asi víte, facelift přinesl především radikálně předělanou přední část a nový motor 1.5 TSI. První hotová auta dorazí ke svým majitelům začátkem příštího roku. Další informace na téma upraveného interiéru najdete v přiložené tiskové zprávě:

Otevřít tiskovou zprávu

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?