Renault Sport lákal na velké vánoční překvapení. Výsledek vás asi moc nepotěší

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Sportovní divize automobilky Renault včera upozornila na velké vánoční překvapení, které bylo odhaleno dnes 

  • Spekulace na téma dalšího modelu se štítkem R.S. nebo nějakého speciálního auta byly od pravdy hodně vzdálené 

  • Renault Sport si připravil pro své fanoušky spíše aprílový žert 

Divize Renault Sport se proslavila zejména skvělými ostrými hatchbacky Clio R.S. a Mégane R.S., které nabízely perfektní jízdní vlastnosti a velké dávky emocí. O současném Cliu R.S. už to tak docela neplatí, Mégane R.S. nové generace se představil relativně nedávno. Když se včera na sociálních sítích objevila upoutávka Renault Sportu slibující velké vánoční překvapení, začaly se množit spekulace. Že by další ostrý model?

Doporučujeme: Renault-Alpine A110 bude zábavné a rychlé auto. I s automatem

Ono slibované velké vánoční překvapení bylo odhaleno právě dnes a je potřeba říci, že fanoušci očekávající nějaký speciální vůz asi příliš nadšeni nebudou. Renault Sport prostě vypustil do éteru video s vizí toho, jak by asi vypadaly sáňky pro Santa Clause, kdyby se rozhodl vsadit na automobilku Renault. Celé to připomíná spíš aprílový žert.

Vánoční videa automobilek ale nejsou ničím výjimečným. Jak se můžete přesvědčit níže, Santa Claus v minulosti jezdil vším možným. Třeba Škoda už dříve nabídla řešení, co bude Santa dělat, až se mu jeho rychlé sáňky rozbijí. Jinak se kromě jiných svezla tato fiktivní postava také třeba v BMW, Mercedesu nebo Volkswagenu.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?