Potvrzeno. Suzuki Swift Sport nové generace opravdu dostane přeplňovaný motor

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Nové Suzuki Swift Sport se představí na autosalonu ve Frankfurtu 

  • Neoficiálně zveřejněná část brožury potvrzuje přítomnost přeplňovaného motoru a šestistupňového manuálu 

  • Zájemci budou mít na výběr šest barev karoserie 

Suzuki nedávno potvrdilo světovou premiéru pro Swift Sport nové generace, která se odehraje na autosalonu ve Frankfurtu. Žádné další podrobnosti ale automobilka neprozradila. Nové detaily přichází až teď spolu s neoficiálně zveřejněnou brožurou. Ta nám kromě jiného dává definitivní odpověď na otázku, jaký motor japonský hot-hatch nakonec dostane.

Doporučujeme: Suzuki Swift Sport nové generace se ukazuje na prvním obrázku. Atmosféra je minulostí

Přesně podle očekávání bude pod kapotou přeplňovaná jednotka. Bohužel ani z aktuálně zveřejněné části brožury není jasné, jak vysoký bude výkon. Je velmi pravděpodobné, že půjde o čtyřválec převzatý z Vitary S, kde motor 1.4 BoosterJet nabízí 103 kW (140 k) a 220 Nm.

Neoficiální brožura, kterou zveřejnili například kolegové z autoindustriya.com, také ukazuje další detaily, jako například dvě velké koncovky výfuku, sportovní sedačky nebo červeně zvýrazněný otáčkoměr. Zájemci budou mít na výběr šest barev karoserie. Jmenovitě žlutou, červenou, modrou, stříbrnou, šedou a černou.

Suzuki Swift Sport se světu představí dvanáctého září. Do té doby automobilka téměř jistě zveřejní ještě další podrobnosti.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?