Personální změna v čele českého zastoupení Fordu

13.12.2018
přidejte názor
Autor: Redakce

Společnost FORD MOTOR COMPANY, s. r. o., oznamuje, že její generální ředitel Jan Laube se po dvaceti čtyřech letech u firmy a jedenácti letech na pozici jednatele rozhodl ke konci tohoto roku ukončit svoje působení u českého zastoupení Fordu.

Jan Laube (51) nastoupil k českému Fordu v roce 1995 a prošel tu mnoha pozicemi v prodeji, servisu i v dceřiné finanční společnosti českého Fordu, FCE Credit, s.r.o. Generálním ředitelem společnosti byl jmenován v roce 2008.

„Těch téměř dvacet čtyři let práce pro modrý ovál bylo pro mne dobrou školou a velkým zdrojem zkušeností,“ říká k tomu Jan Laube. „Měl jsem tu čest vést tým skvělých lidí, s nimiž byla radost spolupracovat, i když jsme spolu občas museli překonávat hodně složité překážky.“

„I jako generální ředitel jsem se ve své práci snažil vždy hledat nové pohledy a přístupy a vést český Ford takovým způsobem, aby práce měla smysl a aby nás také všechny bavila. Říká se, že změna je život, tedy i pro mne nastal čas začít dělat zase něco jiného,“ komentuje svůj odchod Jan Laube.

Jan Laube končí na pozici generálního ředitele českého Fordu k 31. prosinci 2018 – jméno jeho nástupce bude oznámeno v nejbližších týdnech.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?