Paříž 2016: Kromě RN30 přivezl Hyundai také novou i30, i20 WRC a modernizovanou i10

4 nové názory
Autor: Redakce

  • Pařížský stánek automobilky Hyundai ukazuje hned několik zajímavých automobilů 

  • Výstavní světovou premiéru slaví v Paříži nová generace i30

  • Za pozornost stojí také speciál i20 WRC

  • Dorazila rovněž modernizovaná i10

Hyundai si pro návštěvníky autosalonu připravil poměrně pestrou nabídku. Včera jsme vám ukázali koncept ostrého hatchbacku RN30, dnes se můžeme podívat na ostatní exponáty. Hlavní hvězdou je nastupující generace hatchbacku i30, kterou doprovází závodní speciál i20 WRC a modernizovaná i10.

Doporučujeme: Paříž 2016: Hyundai RN30 má 380 koní, pohon všech kol a elektronicky řízený diferenciál

Nastupující generaci Hyundai i30 jsme vám podrobně představili hned po světové premiéře začátkem září. Automobilka k tomuto modelu v Paříži nic nového neřekla, takže můžeme jen stručně zopakovat, že je vůz ve srovnání se svým předchůdcem větší, že má nový design a že se začne v Nošovicích vyrábět v prosinci letošního roku.

Kromě sériové i30 představil Hyundai také novou zbraň pro soutěže WRC. Je docela zajímavé, že zatímco některé automobilky zuřivě představují elektrické koncepty, Hyundai má na svém stánku hned dvě závodní auta (když počítáme koncept RN30). Nový speciál pro sezónu 2017 vychází z třídveřové i20 a za sebou už má bohaté testování.

i30_8 Hyundai i30 nové generaci slaví v Paříži světovou výstavní premiéru. Výroba v Nošovicích začne v prosinci letošního roku
i30wrc_1 V Paříži je ale k vidění také třeba nová zbraň pro seriál WRC. Třídveřový Hyundai i20 WRC vyrazí do ostrých závodů příští rok

Nadcházející ročník seriálu WRC dává větší volnost v aerodynamice, výkon motoru bude 279 kW (380 koní) a týmy mohou nasadit také elektronicky řízený mezinápravový diferenciál. Finální provedení nového i20 WRC uvidíme v prosinci, první ostrý start čeká na tento vůz v lednu.

Poslední novinkou je facelift modelu i10. Ten změnil přední část vozu, přidal diody denního svícení, jiné jsou i zadní svítilny a v interiéru máme očekávat lepší materiály a nové barvy. Spolu s modernizací do nabídky dorazily také bezpečnostní systémy. Hyundai i10 může mít nově hlídání jízdních pruhů a přednárazový systém.

navigate to these guys (neregistrovaný)
It’s onerous to search out educated folks on this matter, however you sound like you realize what you’re talking about! Thanks
http://nycspineandpain.com/ (neregistrovaný)
Du har nog fullt upp, och så fina handarbeten du gör! Jag har inte tålamod längre, förr både stickade och sydde jag mycket.Leena recently posted..
http://nycspineandpain.com/ (neregistrovaný)
Ahura on ti urcite odpovi soukromym nazorem Ratha bez vyjimek ktere Rath ma pro deti a socialne slaby. Rozhodne ti neodpovi ohledne nejakyho programu zavadeni poplatku strany CSSD protoze ten neexistuje. Je to jen jedna z jeho mnoha lzi.
http://gavinmarshalldental.com/ (neregistrovaný)
Oui mais bon Virgin et son débit minable de 380kbits/s, y’a pas de quoi utiliser un smartphone correctement.C’est le gros point faible de l’opérateur, si on compte pas les soucis techniques, on ne peut pas en 2012-2013 proposer un tel débit, la 3G+ n’existe pas chez eux.
  • Našli jste v článku chybu?