Nový Volkswagen Polo se ukázal na prvních fotkách. Premiéru můžete sledovat dnes živě

1 nový názor
Autor: Redakce
  • Nový Volkswagen Polo bude oficiálně představen dnes v 11:00

  • Jeho vzhled už teď odhalují první fotky 

  • Veřejnosti se tato novinka poprvé ukáže ve Frankfurtu 

Tento týden je na nová auta vskutku bohatý. Citroën představil C3 Aircross, Hyundai ukázal crossover Kona, měli jsme tu nový Jaguar XF Sportbrake, Audi R8 Spyder V10 plus, BMW 6 GT a jeden nový McLaren. Příděl novinek ale stále nekončí, protože dnes v jedenáct hodin dopoledne ukáže Volkswagen novou generaci modelu Polo. Pokud vás tento model zajímá, prohlédnout si ho můžete díky prvním fotkám už teď.

Doporučujeme: Žádný tříválec ani downsizing. Volkswagen Polo GTI dostane dvoulitr z Golfu GTI

První dva neoficiálně zveřejněné oficiální obrázky vypustili do světa kolegové z Carscoops s odkazem na Wheelsage. Vzhledem ke všem předchozím generacím asi nikoho nepřekvapí, že nastupující novinka vypadá jako facelift. Tak už to zkrátka u Volkswagenu Polo chodí. Nenechte se ale zmást, technika je nová.

Stejně jako Seat Ibiza přesedlalo i Polo z platformy PQ25 na MQB. Vůz by měl být delší i širi a tím pádem prostornější. Na podrobnosti týkající se rozměrů a použité techniky si ale musíme ještě počkat. Čekání to bude ovšem velmi krátké.

Volkswagen ukáže novou generaci už dnes, přičemž vy můžete vše sledovat živě v přímém přenosu na videu níže. Prezentace odstartuje v jedenáct hodin dopoledne. Veřejnost si bude moci nové Polo poprvé prohlédnout na autosalonu ve Frankfurtu.

polo_1 polo_2

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?