Koncentrovaná smůla aneb Škoda Yeti vs. driftující ruské obrněné vozidlo

přidejte názor
Autor: Redakce
  • V Rusku je možné opravdu všechno. Potkat můžete třeba i driftující obrněné vozidlo

  • Přesvědčil se o tom řidič Škody Yeti, který ze střetu nakonec vyvázl velmi dobře 

Říká se, že na ruských silnicích je možné opravdu všechno. Videí, která to dokazují, je na internetu nepřeberné množství. Nehody díky nezvládnutému předjíždění, opilí řidiči i chodci, rvačky kvůli hloupostem přímo na silnici, to už zevšednilo. Občas se ale přece jen objeví něco, co se ani v Rusku jen tak nevidí. Jako třeba nezvládnutý drift obrněného bojového vozidla, který odnesla Škoda Yeti.

Detaily samozřejmě neznáme, takže si můžeme jen domýšlet, co přesně se stalo. Každopádně se zdá, že si řidič ruského obrněného transportéru chtěl zpestřit průjezd křižovatkou, nebo se prostě jen rozjel, zapomněl včas zatočit a pak se snažil vše zachránit. Ať to bylo jakkoliv, svůj ne zrovna lehký stroj dostal do efektního, ale příliš širokého driftu. Řidič Škody Yeti byl bohužel v nesprávný čas na nesprávném místě, což skončilo roztrženým bokem automobilu.

Doporučujeme: Nejbizarnější ruská terénní vozidla, která projedou úplně všude

ruska terenni vozidla (15)

Když uvážíme hmotnost vojenské techniky, dopadla tahle srážka pro posádku Škody Yeti ještě velmi dobře. Nicméně smůl měl řidiči mladoboleslavského crossoveru vskutku obrovskou. Zoufat nad téměř zničeným autem ale nemusí. Ruští odborníci dokážou opravit i podstatně horší věci a navíc, jak jsme psali dříve, už mají s rekonstrukcí zcela zdemolované Škody Yeti zkušenosti. 

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?