Je tohle nejošklivější Ford Mustang na světě? Na Blízkém východě spojili kabriolet a off-road

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Ve Spojených arabských emirátech se objevil velmi zajímavý Mustang 

  • Jde o individuální přestavbu, která dala dohromady provedení kabriolet a terénní podvozek 

  • Výsledek si můžete prohlédnout v přiložené galerii 

Někteří zákazníci mají vskutku dost nevšední přání. Většinou zůstane pouze u nenaplněných snů, ale jsou i tací, kteří mohou svá přání podpořit patřičným finančním obnosem a převést vše do reality. Určitě není potřeba zdůrazňovat, že právě takoví zákazníci se v nemalé míře vyskytují na Blízkém východě. Dalším z řady důkazů budiž upravený Ford Mustang.

Doporučujeme: Ford Mustang 2018 dostane 10st. automat, přepracovaný osmiválec a řadu asistentů

Samozřejmě se bavíme o aktuální variantě, které se ještě nedávný facelift netýká. Majitel spojil dohromady kabriolet s terénním podvozkem. Vůz tak dostal kromě podstatně vyšší světlé výšky a výrazně větší šířky i hodně prodlouženou kapotu. Vše je navíc doplněno o retro kola včetně těch rezervních umístěných na bocích. Výsledek ukazuje přiložená galerie.

Doporučujeme: Shelby slaví 50 let limitovanou edicí Fordu Mustang GT Super Snake

Mustangem na terénním podvozku aktuálně žijí média a sociální sítě z Blízkého východu, jako třeba web alamal-news.com. Bohužel se nám ale nepodařilo nikde dohledat jakékoliv bližší informace. Všichni z faktických údajů zmiňují pouze to, že byl vůz zachycen ve Spojených arabských emirátech. Každopádně jde o velmi nevšední přestavbu, kterou někteří označují za nejošklivější Mustang na světě. Souhlasíte?

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?