Nechcete luxusní Ladu Niva? Má sedačky z BMW, diody, startování tlačítkem a je levná

2 nové názory
Autor: Redakce
  • I Lada Niva občas projde tuningem 

  • K dispozici je aktuálně jeden řádně vylepšený exemplář. Má sedadla z BMW, startování tlačítkem, upravený design a mnoho dalšího 

  • Na zvýšení výkonu motoru zatím nedošlo 

  • Tato luxusní Niva je na prodej a nestojí mnoho 

Říká se, že lidská tvořivost nezná hranice. A tak je například tuningu podrobováno všechno možné včetně ryze nesportovních aut, jakým je třeba Lada Niva. Před časem se objevil jeden vskutku luxusní exemplář, který je navíc na prodej. Pokud se vám líbí, budete na něj potřebovat jen asi 200 tisíc korun.

Doporučujeme: Lada Niva Extreme Cross — Krátké svezení s ruským monster truckem

Nabízená Niva je z roku 2004 a jde o verzi Bronto. Aktuální majitel ji koupil v roce 2014, aby se následně vrhl do úprav, které měly za cíl odstranit veškeré nedostatky vozu. Tato snaha se kromě exteriéru významně podepsala také na interiéru.

V něm najdete nevídané prvky typu elektricky seřiditelných, kůží čalouněných a vyhřívaných sedaček. Mají původ u BMW řady 3 generace E36. Přirozeně nemůže chybět diodové osvětlení, navigace, ozvučení, nový volant, přepracovaný středový panel nebo dokonce startování tlačítkem. Detailní prohlídku nabídne video v úvodu článku.

Doporučujeme: Vždy vás to zajímalo, ale báli jste se zeptat — Jak zrychluje Lada Niva na asfaltu a hlíně?

Motoru se zatím změny nedotkly, takže jde pořád o atmosféricky plněnou zážehovou sedmnáctistovku. Současný majitel ovšem plánuje osazení motoru turbodmychadlem. Tedy pokud se vůz do té doby neprodá.

Případní zájemci najdou inzerát zde. Kdyby vás zajímalo, proč jde po tom veškerém úsilí tato Niva do prodeje, pak je to zřejmě proto, že si dotyčný koupil minulý rok Škodu Superb Combi s vrcholnou „policejní“ motorizací, a na to už ani luxusní Niva nestačí.

Honimir Prdelič (neregistrovaný)
Lukáši, Lukáši, to je dobrá návodná reklama, nejspíš bude nutné uhradit kupní cenu předem na účet do ruska a pak čekat, až ji pošlou, kolik ti jde procent?
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?