Zase nasněžilo? Teď už by to opravdu chtělo pořádný zimní stroj. Třeba Chevrolet s pásy

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Pokud byste aktuálně sháněli nějaký stroj, který nezaskočí ani ty nejhorší zimní podmínky, můžete sáhnout po upraveném Chevroletu Sport Van 

  • Vůz dostal v rámci úprav lyže na přední nápravu a dozadu pásy 

  • Dříve sloužil v Yellowstonském národním parku 

První polovina ledna je hodně zimní, což v některých oblastech ČR působí nemalé problémy s dopravou. Řešení pro podobné situace ale existují a jedno takové je v současnosti na prodej. Jde o Chevrolet Sport Van z roku 1993 upravený pro jízdu po sněhu. Cena navíc není příliš vysoká.

Doporučujeme: Lada 2107 křížená s buldozerem uklízí v Rusku ulice

Úprava je v zásadě jednoduchá. Místo předních kol dostal tento Chevrolet lyže, dozadu se nastěhovala dvojice pásů. Zbytek zůstal podle všeho sériový. O pohon se tedy stará zážehový osmiválec o objemu 5,7 l, který spolupracuje s automatickou převodovkou.

Důkazem toho, že tento Chevrolet v zimě opravdu žádný větší příděl sněhu nezastaví, je jeho původ. Dříve vozil turisty v Yellowstonském národním parku, kde v zimě klesají teploty pod -30 °C. Pokud vás americký sněžný speciál zaujal, inzerát najdete na eBay. Cena je navíc docela zajímavá. Prodávající požaduje v přepočtu necelých 270 000 Kč.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?