Toyota Land Cruiser se zakázkovým interiérem od Vilnera dostala sedačky z BMW 5

22.12.2017
přidejte názor
Autor: Redakce
  • Bulharský úpravce Vilner předělal interiér Toyoty Land Cruiser V8

  • Barva se oficiálně jmenuje Bordeaux

  • Zákazník si přál sedačky z BMW řady 5

Rozhodně se nepasujeme do role odborníků na interiérový design. Slovy klasika „každému, co jeho jest“. Nebo by se hodilo spíše „komu není rady tomu, není pomoci“? Přítomnost výrazného barevného koženého čalounění v Toyotě Land Cruiser V8, které na zvláštní objednávku připravil polský specialista Vilner, proto raději hodnotit nebudeme. Vlastně se nedokážeme v redakci shodnout, jestli jsou sedačky růžové, červené nebo fialové. Klidně nám svůj názor na odstín můžete napsat do komentářů pod tento článek.

Oficiálně není barva čalounění růžová, červená nebo fialová, nýbrž vínová. Nicméně nové čalounění nahrazuje původní světle béžové a doplněno je novými dekory na přístrojové desce a ve výplních dveří. Nové je i čalounění stropu a k vozu byla dodána i sladěná sada zavazadel.

Doporučujeme: Galerie 16 šílených interiérů, ve kterých jde ergonomie stranou

Volant dostal tradičnější černou kůži, stejně tak prostor kolem voliče automatické převodovky. Horní část palubní desky je čalouněna rovněž tmavým odstínem. Úpravce Vilner, který se nebojí skutečně ničeho a rád plní jakékoli přání movitých klientů, potáhl kůží či Alcantarou rovněž plochy, které jsou standardně obloženy pouze tvrdým šedivým plastem.

Zajímavé je, že zákazník a majitel Toyoty Land Cruiser V8 se nechal inspirovat v upraveném interiéru Porsche 930 Targa, který upravil také Vilner. Žádal dokonce totožný odstín a původní sedadla z Toyoty nechal vyměnit za křesla z BMW řady 5 E60.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?