hun algun (neregistrovaný)
To je kravina ... protože jsou někteří řidiči agresivní, mám jezdit tak jak by oni rádi ? Nakakat. Každý jede tak jak to jemu vyhovuje a ostatní se s tím musí popasovat. Tzn. na silnici patří každý, kdo je způsobilý ... s výjimkou těch, kdo se neumí ovládat.
hun alung2 (neregistrovaný)
Ano, správně. Jedu si po svém. Co je mi do ostatních. Klidně si i zastavím kde chci a kdy chci. Ať se s tím ostatní popasují, když jim to nevyhovuje. Jednou mám řidičák, tak proč bych nejel v klidu svým tempem stovkou v levém pruhu, když mi to vyhovuje. Alespoň mám před sebou volno a na nikoho se nelepím.
Yarda (neregistrovaný)
Jestli někdo jede pomalu bezdůvodně nebo důvodně, to ať řeší ti co pomáhají a chrání. Já když někoho takového dojedu, tak řeším, jestli je bezpečné ho předjet, maximálně jestli nemá nějaký problém co je vidět na první pohled koutkem oka - třeba jestli mu nešlehají plameny z motoru nebo jestli mu nešmajdá některé kolo.
Petr (neregistrovaný)
Souhlasím, že je to nebezpečné. Pokud člověk překročí maximální povolenou rychlost, je prokázání celkem jasné. U pomalé jízdy je však mnoho prostoru pro spekulaci. Už jenom proto, že řidič musí přizpůsobit svou jízdu povrchu vozovky a podmínkám, které panují. A toto může být celkem častá výmluva ze strany řidičů. Na druhou stranu, pokud na rovném úseku kvalitní silnice, při maximální viditelnosti jede řidič místo devadesátky 50, je to jasný důvod pro pokutu, a to bez debat. Kdo si totiž za volantem není jistý, měl by absolvovat kondiční jízdy v autoškole a s tím já zcela souhlasím! Viz více v článku: https://www.dopravniznaceni.com/prilis-pomala-jizda-ma-byt-taky-pokutovana