Také Renault Scénic dostal výbavu Initiale Paris. Těšte se na masáž, kůži a speciální kola

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Nový Renault Scénic zatím v seznamu modelů dostupných s luxusní výbavou Initiale Paris chyběl. Na trh vstoupí už brzy

  • Očekávejte vše, co známe například z Espace Initiale Paris 

  • K dispozici budou tři motory, ten nejsilnější nabízí 160 koní

Škoda má Laurin & Klement, Ford Vignale a Renault už nějakou dobu nabízí zájemcům o luxusní výbavu běžných modelů verzi Initiale Paris. Tohle provedení bylo dostupné pro Espace, Clio, Koleos a Captur, nově do seznamu přibyl Scénic.

Doporučujeme: Nový Renault Scénic se od základu změnil. Zde je 9 hlavních rozdílů

Recept je stále stejný. Renault vzal další ze svých modelů, nasadil na něj speciální masku chladiče, spoustu chromu, honosně vypadající disky (ty mají v případě Scénicu vždy velikost 20") a přidal odstíny barvy karoserie určené výhradně pro Initiale Paris. Samozřejmostí jsou diodová světla nebo diodové mlhovky.

Interiér vypadá na pohled opravdu luxusně. Scénic Initiale Paris vychází z výbavy Intens, která je sama o sobě dost bohatá. Navrch ale přidá čalounění kůží Nappa, chromové lišty na prazích, specifický dekor na středový panel a elektricky nastavitelná přední sedadla doplněná o masáž.

Doporučujeme: Renault Scenic získal v testech Euro NCAP maximální možné hodnocení 

Scénic Initiale Paris se bude nabízet se třemi motory, ty už ale příliš luxusní nejsou. Na zájemce o benzinovou jednotku čeká přeplňovaná dvanáctistovka TCe 130 (96 kW/130 k), kdo chce pro svůj luxusní Scénic diesel, ten si může vybrat ze dvou variant čtyřválce 1.6 dCi. Ta slabší disponuje výkonem 96 kW (130 k), silnější verze nabízí 118 kW (160 k).

Nejlevnějším Scénicem Initiale Paris je ten benzinový. Na francouzském trhu stojí 33 200 eur. Za Grand Scénic si připlatíte 600 eur.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?