Nový Land Rover Defender předčasně odhalil interiér. Změní se opravdu hodně

přidejte názor
  • Nová generace Land Roveru Defender bude představena až koncem roku 

  • Už teď se ale na internetu objevila první fotka interiéru 

  • Ta dokazuje, že se britská terénní ikona změní opravdu hodně 

Nová generace Land Roveru Defenderu se už nějakou dobu testuje. Automobilka už také vypustila do světa první oficiální fotky maskovaného prototypu. Z těch je zřejmé, že si i novodobý Defneder ponechá velmi hranatou karoserii. Celkově by ale měl být daleko civilnější a pro běžnou jízdu použitelnější. Dokazuje to nakonec i první neoficiálně zveřejněná fotka interiéru.

Snímek se objevil na Twitteru a upozorni na něj britský Autocar. Nový Defender podle této fotky dostane digitální přístrojový štít, multimediální systém, automatickou klimatizaci a automatickou převodovku. Není ani jisté, zda se nakonec nový Defender vůbec bude nabízet také s manuálem.

Land Rover Defender Works V8 je zážitek, na který se nezapomíná (první jízdní dojmy)
Přečtěte si také:

Land Rover Defender Works V8 je zážitek, na který se nezapomíná (první jízdní dojmy)

Uvidíme, zda tahle fotka opravdu ukazuje nastupující generaci Defenderu. Nereálná není, protože Land Rover už dlouho mluví o tom, že nový Defender bude daleko civilnější. Důvod je prostý. Ortodoxní fanoušci sice nedají na původní maximálně strohý Defender dopustit, ale ten nový musí oslovit mnohem širší skupinu zákazníků. To bez většího komfortu uvnitř půjde jen těžko.

Podle Autocaru bude opět k dispozici dlouhá pětidveřová verze i krátké třídveřové provedení. Dočkat bychom se měli také varianty pick-up a dokonce Defenderu se skládací střechou. Pokud se potvrdí dřívější spekulace, pak se bude nový Land Rover Defender vyrábět v nedávno otevřené slovenské továrně automobilky Jaguar Land Rover.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?