Nový Land Rover Defender se ukazuje na oficiálních fotkách a videu. Odhalen bude příští rok

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Land Rover Defender nové generace se představí příští rok 

  • Těšit se máme na revoluci, respektive na Defender pro 21. století 

  • První oficiální fotky maskovaného auta slibují velmi hranatou karoserii 

Není to tak dávno, co automobilka Land Rover světu poprvé ukázala důležitou novinku v podobě nové generace Range Roveru Evoque. Přestože se tento model ještě ani nezačal prodávat, už tu máme přípravy na příchod dalšího zajímavého modelu. Příští rok bude představen nový Land Rover Defender.

S moderním Defenderem „bojuje“ Land Rover už docela dlouho. Koncept DC100, naznačující podobu nové generace, byl představen už před sedmi lety. A původně se mluvilo o tom, že sériový vůz přijde v roce 2015. Aktuálně automobilka oficiálně potvrdila odhalení vozu „někdy v příštím roce“ a do éteru také vypustila první oficiální fotografie maskovaných prototypů. Ty nám toho mnoho neřeknou, ale je z nich dobře patrné, že hranatá karoserie zůstane zachována.

Land Rover Defender Works V8 je zážitek, na který se nezapomíná (první jízdní dojmy)
Přečtěte si také:

Land Rover Defender Works V8 je zážitek, na který se nezapomíná (první jízdní dojmy)

Na bližší podrobnosti si zatím musíme počkat. Land Rover kromě oficiálních fotek a připomenutí bohaté historie terénní ikony nic dalšího neprozradil. Podle dřívějších spekulací by měl být Defender technicky blízký staré generaci Land Roveru Discovery, ale přitom mnohem lepší při každodenním používání.

Lidé z automobilky rovněž už před lety slibovali více variant, aby si na své přišli jak zákazníci hledající nekompromisní off-road, tak samozřejmě zájemci o běžná SUV. Je také docela pravděpodobné, že se nový Defender bude vyrábět v před časem otevřené továrně na Slovensku.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?