Také nový Mercedes-Benz Sprinter se začíná odhalovat zevnitř

05.12.2017
přidejte názor
Autor: Redakce
  • Nová generace Mercedesu Sprinter představuje svůj interiér

  • Dominantním prvkem je rozměrný displej příplatkového infotainmentu

  • Světovou premiéru zažije nový Sprinter v únoru 2018

Automobilka Mercedes-Benz si poslední dobou libuje v odhalování nových modelů zevnitř. Dotklo se to nejen nového CLS, ale také nové třídy A, jejíž interiér už také známe, ale samotné auto ještě ne. Nyní si můžeme prohlédnout fotografie interiéru nové generace dodávky Mercedes-Benz Sprinter.

Nový Sprinter se představí až v únoru 2018, ale už teď se Mercedes rozhodl pochlubit novým pojetím interiéru včetně velkého displeje infotainmentu. Na poměry dodávek to vypadá skutečně luxusně, ale očekáváme, že taková záležitost se bude dodávat jen za příplatek.

Doporučujeme: Galerie: Nejextrémnější teréňáky? U Mercedesu třídy G to teprve začíná

Nebude ale chybět několik konektorů a výstupů USB, zásuvek a také Wi-Fi hot-spot. To ale bude placená služba. Jinak se nový Sprinter nijak neodchýlí od zavedeného receptu. Bude k dispozici v několika variantách včetně osobní verze.

Pod kapotu se podle všeho nastěhují už jen čtyřválce a časem i hybrid. Současná generace se nicméně dá koupit i se šestiválcem. Dieselové motory se samozřejmě neobejdou bez filtrů pevných částic či selektivní katalytické redukce SCR. Na některých trzích se bude i nadále Sprinter prodávat rovněž se zážehovými motory a ve verzi na CNG.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?