Jiří First (neregistrovaný)
Asi jediná škola, která má ve svém programu předměty, které vychovávají budoucí ing. v specializaci homologací automobilů, je Dopravní fakulta ČVUT, Ústav dopravních prostředků. Předmět se jmenuje Legislativa a zkoušení d.p. a jsou k němu i skripta. zde bylo vychováno i více ing. ,kteří se uplatnili v TÜV.
Pepe (neregistrovaný)
Když do toho dává peníze ČR, měl by být polygon použitelný pro všechny automobilky, či výrobce autobusů a nákladních vozidel. Peníze by se měly vázanou spoluúčastí státu vracet. V opačném případě by to mohlo dopadnout co automobilka to polygon... Máme moc malou republiku na takovéto mamutí a ještě k tomu dotované projekty..
Přátelé Podkrušnohorské výsypky (neregistrovaný)
Jako nejdůležitější argument celého projektu BMW polygonu je uvedena obrovská příležitost Karlovarského kraje ... ale my se ptáme k čemu vlastně? Proč má náš kraj zájem zde zbudovat (pod rouškou HI-TEC polygonu) levnou montovnu pro zahraničního investora? Rozhodně si jako obyvatelé obce Lomnice zasloužíme informace a vysvětlení a především pádné argumenty pro projekt, který nám podstatně sníží kvalitu života. Některým dokonce natolik, že v případě uskutečnění změn - plánují odejít... www.infolomnice.webnode.cz