Po modelu Scala Monte Carlo odhalila Škoda také „sportovní“ Kamiq. Na trh se dostane do konce roku

přidejte názor
  • Škoda Kamiq Monte Carlo doplní na frankfurtském autosalonu nedávno odhalený model Scala Monte Carlo 

  • Změny jsou v obou případech shodné. Na karoserii najdeme černé detaily, jiná jsou kola a interiér nabídne sportovní sedadla

  • Kamiq Monte Carlo se dostane na trh v posledním čtvrtletí letošního roku 

Před pár dny Škoda představila model Scala ve verzi Monte Carlo. Protože už dříve bylo oznámeno, že ve stejné variantě se ve Frankfurtu ukáže i příbuzný Kamiq, bylo jen otázkou času, kdy automobilka vypustí do světa první oficiální materiály, což se stalo právě dnes. Jak se vám Kamiq Monte Carlo líbí?

Změny oproti klasické variantě jsou identické s tím, co jsme nedávno viděli u hatchbacku Scala. Také Kamiq Monte Carlo nabídne leskle černé detaily na karoserii, diodová světla, nová kola o velikosti sedmnáct až osmnáct palců nebo černý nápis Škoda pod zadním oknem. Černé jsou pak rovněž střešní ližiny.

Očekávané je skutečností. Škoda představuje model Scala v provedení Monte Carlo
Přečtěte si také:

Očekávané je skutečností. Škoda představuje model Scala v provedení Monte Carlo

Do interiéru se nastěhovala sportovně tvarovaná sedadla s integrovanými hlavovými opěrkami. Sportovně tvarovaný volant je potažen černou kůží, se kterou kontrastuje červená nit. Stejné provedení najdeme také na řadicí páce a na páce ruční brzdy. Specifický design mají dekorační lišty a nechybí ani kovové pedály. Přesně jak tomu je u Scaly Monte Carlo.

Škoda připomíná, že Kamiq je po modelu Yeti Monte Carlo teprve druhé SUV značky, které tuto výbavu nabízí. Větší Karoq a Kodiaq se totiž prodávají jako Sportline, respektive v případě Kodiaqu dokonce také jako RS.

Kamiq Monte Carlo se světu poprvé ukáže na frankfurtském autosalonu, do prodeje se dostane ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?