Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Parkování na letišti vás nemusí zruinovat. Když víte jak na to. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
a (neregistrovaný)
ehmmm Alternativní parkovaní znamená min 30 minut navíc. Buď tam dojet, nebo čekat na svozové auto. Mě už poslední dobou taky štve, že než vylezeme z letiště, dojdeme na P Smart či Comfort, tak je 15 minut navíc, a to jet na alternativní = hodina navíc. Reálně 23 večer, na ramenou 2 malé děti, otrávené a brečící, protože je vzbudili před přistáním a postáli jste si hodinku na vstupu přes pasovku (automat na osoby pod 15-18 let nejde použít), k tomu hromada kufrů a nedej bože aktivní celník..Takže letadlo Vám sedne 22.50 a jste doma v Praze v posteli v 1.00. Ještě k tomu přidat dalších 30 minut, když každá minuta řevu dětí navíc je zbytečná dovolená, protože veškerý stres je zpět. Vrátili jsme se k taxi přímo před terminálem, objednanému předem. Je to rozdíl min 30, spíš 45 minut. Odzkoušeno za poslední rok 6x.