Karel (neregistrovaný)
A vy jste videl nejakeho velkeho,chlapa ze zlatem na krku jak lifruje nekoho do pochybneho taxiku? Opatreni slouzi na podporu letistnich taxi ktere si uctuji nejvyssi moznou cenu plus nezakony priplatek v hodnote nekolika stovek. Mate nepresne informace a jeste je zverejnujete.
a (neregistrovaný)
ehmmm Alternativní parkovaní znamená min 30 minut navíc. Buď tam dojet, nebo čekat na svozové auto. Mě už poslední dobou taky štve, že než vylezeme z letiště, dojdeme na P Smart či Comfort, tak je 15 minut navíc, a to jet na alternativní = hodina navíc. Reálně 23 večer, na ramenou 2 malé děti, otrávené a brečící, protože je vzbudili před přistáním a postáli jste si hodinku na vstupu přes pasovku (automat na osoby pod 15-18 let nejde použít), k tomu hromada kufrů a nedej bože aktivní celník..Takže letadlo Vám sedne 22.50 a jste doma v Praze v posteli v 1.00. Ještě k tomu přidat dalších 30 minut, když každá minuta řevu dětí navíc je zbytečná dovolená, protože veškerý stres je zpět. Vrátili jsme se k taxi přímo před terminálem, objednanému předem. Je to rozdíl min 30, spíš 45 minut. Odzkoušeno za poslední rok 6x.
Lukas (neregistrovaný)
Díky za článek s přehlednými tabulkami a aktuálními cenami, super práce - hlavně pro ty zahraniční letiště! :) Já v ČR dlouhodobě používám tento srovnavač hlavně pro Prahu, ale mají i jiná města: http://www.parkingunit.com/ Ceny odpovídají cenám ve článku, je podle mě důležité mít možnost srovnávat. Ještě jednou děkuji za kvalitní článek, ukládám si jej do záložek! :)

Cestuji docela často a pokaždé se nechám odlézt taxíkem na letiště, abych nemusela hledat parkování. Nedávno jsem musela přestupovat na letišti Londýn Stansted a zažila jsem prvotřídní servis. Personál byl velmi profesionální a vstřícný, ale hlavně jsem ocenila čistotu a dobře organizované informační panely. Dalším výborným místem byla stylová kavárna, kde jsem si mohla vychutnat skvělou kávu při čekání na svůj let.