Jako v Rollsu: Prodloužené luxusní SUV Cadillac Escalade má 36 reproduktorů i „hvězdný“ strop

1 nový názor
  • Lexani představuje prodlouženou verzi nového Cadillaku Escalade

  • Standardní model úpravce natáhl o téměř 40 centimetrů

  • V kabině najdete desítky reproduktorů a hvězdnou oblohu

  • Vůz má sloužit jako mobilní kancelář

Staré pořekadlo praví: Čím delší, tím lepší. Své o tom ostatně ví i světoví potentáti. O nové generaci Cadillacu Escalade, představené teprve nedávno, se díky délce 5382 milimetrů rozhodně nedá říci, že by šlo o nějakého drobečka. Kalifornský úpravce Lexani Motorcars však nyní nabízí vylepšení: Prodloužení na 5766 milimetrů. A nejen to, do monstrózního stroje s rozvorem 3407 mm by také schopen nacpat veškerý myslitelný luxus.

Sedadla (nebo spíše křesílka) s prošívaným čalouněním, výklopné stolky, hned několik tabletů, 36 reproduktorů... Plus další prvky dle přání zákazníků.  Zajímavě působí i stropnice, která vytváří iluzi hvězdné oblohy á la Rolls-Royce.

The Beast vs. Cortege: Putinova limuzína je větší, hezčí a modernější než Trumpův speciál
Přečtěte si také:

The Beast vs. Cortege: Putinova limuzína je větší, hezčí a modernější než Trumpův speciál

Přesný ceník úpravce Lexani Motorcars nemá, ale zahraničním kolegům prozradil, že si jejich výtvor pořídíte minimálně za čtvrt milionu dolarů, tedy cca 6,4 milionu korun. V závislosti na výbavě, materiálech nebo úrovni pancéřování se ale cena může vyšplhat až na 450 tisíc dolarů, tedy zhruba 11,5 milionu korun.

gxndnrrxrw (neregistrovaný)
Jako v Rollsu: Prodloužené luxusní SUV Cadillac Escalade má 36 reproduktorů i „hvězdný“ strop - Autobible.cz gxndnrrxrw http://www.g6b5ow44yzfx45e57y8m8ng71m06l8a4s.org/ agxndnrrxrw [url=http://www.g6b5ow44yzfx45e57y8m8ng71m06l8a4s.org/]ugxndnrrxrw[/url]
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?