Jirka (neregistrovaný)
Nepropadl, věř mi. Kdyby jsi si do nějakého sednul a trochu se povozil, asi bys koukal. Rav4 není zrovna žádná hitparáda, takže bys byl zřejmě dost nadšený. Nejsem placený za žádnou reklamu, dokonce mám svého Hyundaie spíš z donucení (výběr vozu byl: vyšší 4x4 s minimálně 100kw, bezpečné, slušně vybavené a do 800 tisíc) protože za ty peníze konkurence nic pořádného nemá a ze začátku jsem ho vlastně nesnášel, ale dnes musím smeknout. Za dva roky 100 tisíc km v nesmyslných místech, kam to auto absolutně nemá ambice jezdit a nic! z toho neupadlo, nic se nerozbilo, podvozek pořád pevný a pohodlný... Takže tak
A (neregistrovaný)
Je sranda, jak všichni hejtujou Hyundai a ani v tom neseděli...za dekádu udělali obrovský kus práce na kvalitě i zpravování apod. za slušné peníze nabídne velmi slušné svezení a o Genesis ani nemluvě. Prý ostuda na ulici s Hyundai...:D ať si každý jezdí s čím chce přece.
Johny (neregistrovaný)
Borci s patnáctiletými popelnicemi se tady nechávají slyšet, jak by do něčeho jako Genesis nesedli. Čistý alibismus. Prostě nemají na to peníze, ale píší to, jako že oni do toho nesednou, protože to pro ně není dost dobré.
Jirka (neregistrovaný)
Já si naopak myslím, že hyundai se slušně rozjel :-) a osobně kdybych měl volit mezi hyundai a škodou nebo koncernem sem pro hyundai :-). Naštěstí se jen bavím různými komenty zde, neboť nejezdím ani v jednom z jmenovaných :D a vlastně ruku na srdce, kdo se spíše chodí koukat na podobné články, protože si chce přečíst spíše názory lidí?? :D Ja tedy ano Jak může někdo porovnávat luxusní verze vozu s nějakým základem? :D to může jen blázen :D
Petr (neregistrovaný)
v SUV jsem seděl a hromadu řídil, od levných po docela drahé stroje. Prostě nevím co na tom všichni vidí. Hůř to jede, v zatáčkách to nesedí, celý se to naklání, víc to žere, maximálka i zrychlení nestojí za řeč. V centru nebo garážích parkujete skoro přes dvě místa, aby jste vůbec mohli vystoupit. Do plno garáží ani pořádně nevjedete. A je jedno jestli je to Hyundai, Škoda nebo BMW. Prostě módní trend.