Autosalon Frankfurt 2019: Prohlédněte si vystavená auta v jedné souhrnné galerii

přidejte názor

  • Frankfurtský autosalon se zítra otevírá pro veřejnost

  • K vidění jsou hlavně elektromobily a různé formy hybridů 

  • Prohlédnout si ale můžete i jiná zajímavá auta 

Dny vyhrazené novinářům jsou na frankfurtském autosalonu pomalu minulostí. Zítra se výstaviště otevírá pro veřejnost. Pokud se do Frankfurtu chystáte, můžete si v naší souhrnné galerii prohlédnout, co vás čeká. A pokud do Frankfurtu nejedete, v galerii snadno zjistíte, o co jste přišli.

Letošní Frankfurt je hlavně o elektromobilitě. To samozřejmě neznamená, že jsou zde vystavené pouze elektromombily, ale právě na elektrická auta je upřená největší pozornost:

Letošnímu Frankfurtu dominují auta, která mají elektromotor. Někdy jako pomocný, ale často i jako hlavní pohon
Přečtěte si také:

Letošnímu Frankfurtu dominují auta, která mají elektromotor. Někdy jako pomocný, ale často i jako hlavní pohon

V zásadě za to mohou dvě premiéry, a sice Taycan coby první elektrické Porsche a Volkswagen ID.3. Elektromobily pak doprovází spousta hybridů (především Mercedes jich dovezl celou řadu). Došlo ale i na jiné novinky, jako třeba na novou generaci Land Roveru Defender, Hyundai i30 N Project C, Hyundai i10, Opel Corsa, Alpinu B3 Touring, upravené vozy i historické modely. To všechno najdete také v naší galerii.

Mimochodem, jestli do Frankfurtu jedete, navštivte i Klassikstadt. Od výstaviště je to jen deset kilometrů (půl hodiny autem). Jak jsme si ukázali nedávno v jiné galerii, i v této bývalé továrně na zemědělské stroje je hodně na co koukat.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?