Autobible právě vychází také jako tištěný speciál

31.03.2017
2 nové názory
Autor: Redakce

Vydavatelství Mladá fronta, divize Euro vydává nový tištěný speciál Autobible. Magazín vychází v návaznosti na úspěch webu Autobible.cz, který patří do portfolia vydavatelství od září 2016. Autobible vychází mimořádně na papíře ve speciální edici jako samostatně prodejná příloha týdeníku Euro. Magazín přináší na 100 stranách množství unikátního obsahu.

„Od začátku jsme věděli, že chceme víc než jen sborník článků vydaných původně na webu. Většina obsahu vznikla speciálně pro tištěný magazín a nepočítáme ani s jeho dodatečným překlápěním na web. Papíru sluší jiná forma obsahu než internetu,“ říká Jiří Červenka, šéfredaktor tištěné i onlinové Autobible.

Škoda Favorit 135L a Škoda Octavia 2017 Třicetiny Škody Favorit slavíme v našem magazínu společnou projížďkou s modernizovanou Octavií modelového roku 2017. Favoritu jsou ale v tištěné Autobibli věnované i další materiály

K rozhodnutí vydat speciální edici na papíře přispěl úspěch internetové Autobible.cz. Nový titul se dokázal i v hustě obsazeném segmentu rychle etablovat. Zatím nejlepší návštěvnosti dosáhl v únoru, kdy ho dle NetMonitoru navštívilo více než 422 000 reálných uživatelů.

Tištěným magazínem Autobible cílí vydavatelství Mladá fronta na bonitní čtenáře z nejvyšších příjmových skupin, kteří mají rozhodovací pravomoci a své auto si vybírají sami – ať už za vlastní peníze, nebo jako služební z prostředků zaměstnavatele. Magazín nabízí srovnávací testy aut nejrůznějších kategorií včetně velkého porovnání nové Škody Kodiaq se čtyřmi vybranými konkurenty. Na deseti stranách čtenáři naleznou množství podrobných informací včetně mnoha vlastních měření od velikosti vnitřního prostoru až po reálnou akceleraci testovaných vozů. Pověstnou třešničku na dortu testů v Autobibli představuje exkluzivní duel dvou supersportovních kupé, Audi R8 V10 Plus a Jaguaru F-Type SVR.

Duel Audi R8 V10 Plus vs Jaguar F-Type SVR -1 Třešničkou na dortu srovnávacích testů v časopisu je duel Audi R8 V10 Plus s Jaguarem F-Type SVR

Ústředním tématem magazínu je nicméně model poněkud staršího data výroby: Škoda Favorit. „Favorit letos slaví třicítku a my jsme chtěli vzdát hold modelu, díky kterému je Škoda dnes tím, čím je,“ dodává Jiří Červenka. Kromě nostalgického porovnání Favoritu 135L s nejnovější Octavií přináší magazín také materiál o málo známých verzích Favoritu nebo autentické vzpomínky legendárního konstruktéra Petra Hrdličky, který projekt první moderní škodovky řídil.

Speciál Autobible vychází 31. března 2017 v nákladu 25 tisíc kusů za cenu 49 Kč. Objednejte si ho online. Přijde vám rovnou do schránky a poštovné máte v ceně!

[su_button url="http://www.predplatne.cz/detail/vydavatel-3833/strana-1/tid-25482?utm_source=autobible&utm_medium=clanek&utm_campaign=casopisautobible" background="#cc0000" size="12" center="yes" radius="0"]OBJEDNAT NYNÍ[/su_button]

Turek (neregistrovaný)
Tak už mám doma. Obsah super, design také, cena taky. Nejvíc mě bavilo a pobavilo porovnání Favoritu 135L s nejnovější Octavií.
MikyM5 (neregistrovaný)
Super, papír je za mě papír, navíc když se jedná o obsah, který tady na webu není. Až uvidím v trafice, vezmu si to ke čtení někam na čerstvý vzduch :-).
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?