Ženeva 2018: Subaru Viziv Tourer Concept není ani WRX STI, ani Levorg

06.03.2018
přidejte názor
Autor: Redakce
  • Subaru na konceptu Viziv Tourer ukazuje nový designový směr

  • Koncept není předzvěstí žádného konkrétního modelu

  • Příští Subaru nicméně budou vypdat zhruba takto

Subaru v Ženevě představilo koncept Viziv Tourer, který naznačuje podobu chystaného kombi... Počkejte moment, on vlastně nic nenaznačuje, respektive nenaznačuje žádný produkční model, který by automobilka měla v plánu. Je to vize celkového směřování designu japonské automobilky.

Viziv Tourer tak nebude příští Levorg, WRX STI v kombíku či crossover, jak se mnohde po internetu spekulovalo. Připravte se ale na to, že příští Legacy, Outback, Forester či Impreza se v tomto konceptu inspirují.

Doporučujeme: Koncept nového Subaru WRX STI byl odhalen. Dočkáme se hybridního pohonu?

Koncept Subaru Viziv Tourer měří na délku 4775 mm, je široký 1930 mm a vysoký 1435 mm. Rozvor je dlouhý 2730 mm. Koncept také „jezdí“ na dvacítkách 245/40 R20 a má čtyři místa k sezení, ale Subaru interiér neukázalo.

Ohledně pohonu Subaru nebylo nijak konkrétní, jen připomělo tradici systému Symmetrical AWD. Také naznačilo novou generaci systému Eye Sight, který má na dlouhých cestách pomáhat snížit únavu řidiče tím, že se postará o udržení vozidla v pruhu, bude reagovat na překážky a číst dopravní značky... No, však už to znáte.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?