Vánoční dárek trochu jinak: K novému Rolls-Royce zdarma šampaňské za milion korun

1 nový názor
Autor: Redakce
  • Dva angličtí zákazníci automobilky Rolls-Royce se dočkali nečekaného vánočního dárku

  • Svůj nový vůz dostali se zavazadelníkem naplněným lahvemi exkluzivního šampaňského Armand de Brignac

  • Celková hodnota darovaného šampaňského činí v přepočtu asi milion korun 

Vánoční dárky mohou mít různou podobu. Když jde o dárky v kontextu automobilky Rolls-Royce, pak je určitě všem dopředu jasné, že to bude něco speciálního. A přesně takového speciálního překvapení se dočkali dva angličtí zákazníci. Ti si pořídili nový vůz této značky a jako bonus dostali zavazadelník plný exkluzivního šampaňského.

Vše údajně začalo už koncem listopadu, kdy v londýnském dealerství Rolls-Royce probíhala akce, v rámci které pozvaní hosté mohli okusit exkluzivní vína společnosti Armand de Brignac. Šlo například o šampaňské Blanc de Noirs Assemblage Two, limitované na pouhých 2333 lahví.

Doporučujeme: Rolls-Royce Wraith Black Badge dorazil do České republiky. Má speciální karbon a posílený dvanáctiválec

Dva návštěvníci došli během onoho večera k závěru, že když už jsou v dealerství Rolls-Royce, mohli by si rovnou koupit nový vůz. Jeden si tak objednal Rolls-Royce Wraith, druhý sáhl po modelu Ghost Black Badge.

Výkonný ředitel Champagne Armand de Brignac Sebastien Besson se rozhodl, že těmto dvěma automobilům naplní jeho společnost zavazadelníky exkluzivním šampaňským. To aby nákup nového vozu mohli zákazníci oslavit v patřičném stylu. Mimochodem, zavazadlový prostor modelu Ghost má objem 490 litrů, u Wraithu je to o dvacet méně.

Do dvou automobilů Rolls-Royce se tak nastěhovalo šampaňské v celkové hodnotě přes 30 000 liber, což je v přepočtu přibližně jeden milion korun. Tomu se říká mít bohatého ježíška!

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?