TZ: Autoshow Praha 2016 nabídne českou předpremiéru vozu Renault Mégane Grandtour

21.09.2016
1 nový názor
Autor: Redakce

Za dva dny otevře své brány největší český autosalón AUTOSHOW Praha 2016. Na termín 22.9. - 25.9.2016 je připravena na Výstavišti v Praze - Holešovicích prezentace čtyřicítky oblíbených značek včetně mnoha zajímavých premiér. Vyznavači elegance, funkčnosti a maximálního pohodlí by si neměli nechat ujít českou předpremiéru nového vozu Renault MÉGANE Grandtour. Model v sobě nese to nejlepší z nového MÉGANE, který byl na trh uveden v únoru letošního roku.

Má jeho dynamický styl, výrazný design s jedinečným světelným podpisem Edge Light ve formě písmene „C“, Full LED světlomety LED Pure Vision a nabízí stejné inovativní technologie. V interiéru připomínajícím kokpit letadla se tak řidič může spolehnout na konfigurovatelný barevný Head-up displej, multimediální a navigační systém R-LINK 2 s dotykovým displejem 7“, resp. 8,7“ a také na četné pokročilé jízdní asistenty.

V běžném provozu rozhodně oceníte funkci aktivního nouzového brzdění, upozornění na dodržování bezpečné vzdálenosti, adaptivní tempomat, systém varování před opuštěním jízdního pruhu, systém sledování mrtvého úhlu, rozpoznávání dopravních značek s varováním při porušení nejvyšší povolené rychlosti či systém automatického parkování Easy Park Assist.

Kromě pohodlného řízení vůz přináší i maximální praktičnost. Délka přes 4,5 metru zajišťuje více prostoru posádce na zadních sedadlech i větší zavazadlový prostor se základním objemem 580 litrů. Opěradla zadních sedadel je možné sklopit přímo ze zavazadlového prostoru, tím dojde ke zvýšení objemu až na 1 695 litrů. Díky dvojitému dnu zavazadlového prostoru navíc docílíte zcela rovné plochy dna. Sklopit lze i sedadlo spolujezdce, poté můžete převážet předměty až o délce 277 cm.

Atraktivní je i standardní výbava vozu, která nabízí například asistent rozjezdu do kopce, elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, bluetooth hands-free, sedadlo řidiče nastavitelné v šesti směrech nebo pětiletou záruku. Kdo by odolal?!

Tisková zpráva

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?