Trojskokan Citroën Jumper

přidejte názor
Autor: Redakce

Citroën na mezinárodním veletrhu technologií zastřešení a dřevařského průmyslu „Dach + Holz International“ předvedl tři pro tuto oblast speciálně upravené verze svého užitkového modelu Jumper: Jumper L4 Cover-Solution, Jumper L4 Pritsche Plus Solution a poprvé i Jumper L3 s pozinkovaným třístranným sklápěčem od firmy Schutz Fahrzeugbau.

Jumper Cover-Solution má robustní strukturu z ocelového rámu s plachtou, schválenou TÜV a chránící náklad před počasím a nečistotami. Boční stěny, skloněné o 4° zajišťují lepší aerodynamiku a sklon horní části plachty slouží pro lepší odvod vody. Pomocí nakládacího otvoru na straně spolujezdce lze přepravovat dlouhé předměty o hmotnosti až 150 kg. Jumper Cover-Solution je k dispozici v délkách L3 (632 cm) a L4 (669 cm), vždy s rozvorem náprav 403 cm a s jednoduchou nebo dvojitou kabinou.

Jumper Pritsche Plus je speciálně přizpůsoben požadavkům pokrývačů, instalatérů nebo tesařů. Je vhodný pro přepravu osob i materiálu a díky své funkčnosti usnadňuje každodenní práci. Všestranný transportér byl vyvinut ve spolupráci s předním evropským poskytovatelem inovativních systémů zajištění nákladu pro plošinová vozidla LogicLine. Je k dispozici jednoduchou nebo dvojitou kabinou a nabízí se ve dvou délkách L3 (632 cm) a L4 (669 cm), vždy s rozvorem náprav 403 cm.

Jumper L3 Single Cab jako třístranný sklápěč zde měl svou premiéru. Je vybaven plně pozinkovanou nástavbou a pozinkovanou třístrannou sklápěcí korbou s třímilimetrovou podlahou od firmy Schutze Fahrzeugbau. Třístranný sklápěč byl vystaven byl ve verzi L3 o délce L3 s rozvorem náprav 404 cm a s jednoduchou kabinou.

Citroën ve spolupráci s renomovanými výrobci nástaveb nabízí nejrůznější speciální řešení specifická pro daný obor vycházející z jejích lehkých užitkových modelů Berlingo, Jumpy a Jumper. Tato praktická řešení vycházejí z podrobné analýzy potřeb nejdůležitějších řemeslných odvětví.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?