Tip na silvestrovskou televizní estrádu: Goodwood Revival 2016

31.12.2016
1 nový názor
Autor: Redakce

Pokud chcete trávit silvestrovský večer před televizí, není toho v programu moc, z čeho by se dalo vybírat. Tedy pokud nemáte náladu na slaboduché vtipy, vyčpělé popové hvězdy a reprízy stokrát reprízovaných estrád, v souvislosti s nimiž by se slovo „zábava“ mělo používat výhradně v uvozovkách. Máme ale tip na pořad, který zcela jistě upoutá každého fanouška krásných klasických aut.

Doporučujeme: Sovětská závodní auta, o kterých jste zřejmě nikdy neslyšeli (a my také ne)

Téměř devítihodinový záznam nedělního programu tradičního festivalu Goodwood Revival z letošního září je konečně volně dispozici na internetu. Uvidíte tak závody klasických formulových vozů, sportovních aut a především závod RAC TT, což je vlastně vzpomínka na legendární supersporty 60. let, tedy na Jaguar E-Type, Shelby Cobra a další. A vězte, že závodníci slavných jmen, mnozí již na penzi, si na trati nedarují jediný centimetr.

Video: Závody naložených tahačů ve sprintu jsou plné hluku a emisí

Na své si ale přijdou i milovníci klasických motocyklů například při závodě Barry Sheene Memorial Trophy. V doprovodném programu se představí třeba legendární letadla z druhé světové války atd. Goodwood Revival je zkrátka ideální podívaná pro „petrolheady“, kteří chtějí strávit poslední den roku u obrazovky.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?