Vlákno názorů k článku Škoda neuspěla v dalším losím testu. Tentokrát zklamala Octavia Combi od Franta Jetel - A to , že jste prohnal Superba? Ne...

Franta Jetel (neregistrovaný)
A to , že jste prohnal Superba? Ne každý je dobrý řidič a má Buchlovské kopce najeté jako Vy. Na Hondu Accord by Octavia stačila 1.9 TDI v pohodě. A na tu japonskou plechařinu? Promáčknu prstem. Japonec nakonec a korozi zdar. Navíc, kde jsme v 93 byli my a kde Japonci.
Petr (neregistrovaný)
To se ti zdá,že 1,9 TDI je silné,je to jen pocit z toho nenadálého zátahu turba.Na zkušebném okruhu v Barumu jsme zkoušeli 1,9 tdi 110 PS a 1,8T 150 PS a ono se zdálo ten TDI silnější.Není to pravda,ta zkušební rovina v Barumu je celkem krátká a mě zajímala výsledná rychlost na konci roviny,to tdi udělalo 130 km a 1,8T udělalo 150 km/hod.Jinak můj Accord je srovnatelný s BMW 520,dvoulitr,šestiválec,110 kw,toto BMW a mů Accord(pravda je trochu upraven a nemá původních 96 kw) jedou úplně stejně.
William (neregistrovaný)
ony ty starý TDIčka moc nejedou, se starou feldou 50kw jsem se ve městě na dvojku a trojku držel a z toho naftáku šel dým jak ze zetoru mýho bráchy :-D Ale co se týče losího testu, hodně spíš záleží jak na tvrdo je nastavený podvozek ale to o kvalitě vozu nic neřekne. Vemte nějakou limuzínu, ta se neudrží vůbec mezi kužely. škodovky jinak nejsou špatný auta ale je pravdou, že za ty samý prachy u jiné značky dostanete prostě víc.