Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Škoda Kodiaq vyzrazena pár hodin před premiérou. Prohlédněte si nové SUV v celé kráse. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Gustav (neregistrovaný)
těžko říci už nyní o čem Kodiaq bude dříve než se osvědčí a nebo neosvědčí v provozu? Každopádně si myslím, že je to auto koncipované disainem konečně také tak, aby bylo schopné na trhu v Evropě a snad i ve světě? Konkurovat! Na našem trhu jsou mimo jiné tak renomované značky jako je Subaru jmenovitě model Forester a o tom mohu ze své pětileté zkušenosti jako majitel ledacos vyprávět. Je to nepovedený zbastlený šunt jen dobrý jako bezedná žumpa na prachy vyházené z okna. Nechám stranou motorizace jako takové, boxer se jim rozhodně nepovedl a o spolehlivosti a trvanlivosti jsem si nechal jenom zdát po ujetí 60ti tisících km. Japonce jezdím od revoluce a Subaru Forester byla moje nejhorší chyba ve výběru auta. Chci věřit že s Kodiaqem budu mít větší štěstí.