Vlákno názorů k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně od Daniel - Pro ignoranta blbost, pro epidemiologa zásadní věc. Pokud...

Daniel (neregistrovaný)
Pro ignoranta blbost, pro epidemiologa zásadní věc. Pokud už je někdo přenašeč a jede bez roušky, tak se jeho auto stává časovanou bombou ve chvíli, kdy otevře dveře a kontaminuje okolí tím, co vydýchal nebo vykašlal během jízdy. Cirkulace vzduchu navíc během jízdy ten vzduch i s potenciálním virem vyžene ven ( protože aby ventilátor mohl dovnitř nahnat vzduch a nestlačoval se, tak ten zase vychází otvory v zadní části karoserie a tak se ten virus přemisťuje jako kůrovec v kmenech, co převáželi v době výletů. Rouška v autě eliminuje šíření viru na minimum. A příklad pro tupé hlavy. Kdybyste jeli autem za někým, kdo je už přenašeč a nemá roušku ( protože je přeci blbost a Vojtěcha by měli vyhodit ) a vezli jste babičku z obchodu a to vaše auto tou ventilací natáhlo zvenčí virus a vy taky neměli roušku .... Tak co dementi? Má Vojtěch pravdu nebo nemá?
Tom (neregistrovaný)
Tak to už je větší šance, že tě někdo nakazí v obchodě, když zakašle přes roušku, kterou měl na xichtě 8 hodin v práci u pásu. Mimochodem člověk s mozkem by dnes babičku do obchodu nevozil. Raději by jí ten nákup přivezl a nejlépe předal bez osobního kontaktu, pokud spolu nebydlí v jedné nemovitosti.
Daniel (neregistrovaný)
Podle debaty to vypadá spíš na bezmozky. Ale jinde už jsou machři, co vědí, jak bude mutovat. Mě spíš fascinuje, že státní ústav pro kontrolu léčiv zakázal firmu, co jen změnila adresu. Bylo to na DVTV a ten starej pán, co o tom mluvil v souvislosti s jedním dotazem byl fakt třída. A ten preparát, o který šlo by taky pomohl. Omezuje se prodej, protože by to skoupili panikáři a překupníci. Stejně jako rychle zmizely roušky a jejich max cena se musela určit. Protože jedni jsou dementi, druzí vyčůraní a ten zbytek se hádá, protože každý chce mít svoji pravdu.