Vlákno názorů k článku Roušky musíte nosit i v autě, tvrdí ministr zdravotnictví. To je ale špatně od Josef Novák - To opatření je pro Vás. Trochu myslete. A...

Josef Novák (neregistrovaný)
To opatření je pro Vás. Trochu myslete. A raději si na cesty berte roušek více. Nemáte? Asi tak moc o ně nestojíte. Až uměle vytvořený virus ovládne nás všechny a budou přežívat jenom silní jedinci tak pochopíte. Bude však pozdě. Nechtějte vše po státu. Ten není všemocný.
Žanek Ulrich (neregistrovaný)
Hmmm-ono už enem,že věříte konspiračním teoriím typu uměle vytvořenýho viru (dle vás určitě nikdo nepřistál na Měsíci,"Dvojčata" si američani zbourali sami,Země je placka...) svědčí o vašem mdlém rozumu.
Josef Novák (neregistrovaný)
Pane. Nehodlám s Vámi polemizovat kdo je nadanější a kdo méně. Ovšem zamyslete se kde jste všechny své znalosti získal. A pokud se zeptáte mě. Tak moje odpověd. Jsou zprávy které novináři neradi zveřejní. Proč? To už nechám na Vás.
Felix321 (neregistrovaný)
Pro Josef Novák - Auto není veřejný prostor, tudíž hadr na obličej není potřeba. A za tím hadrem si stojím, protože to stejně nic jiného není, ochrana žádná, jen učiněno zadost vládnímu nařízení. Tak to chápu a taky beru. Aby to někoho chránilo, muselo by to mít úplně jiné parametry ochrany. Ale klidně si to pro svůj klid noste kde chcete, Váš problém.
Josef Novák (neregistrovaný)
Nejsem zastáncem všeho co se nařídí. Každý normálně myslící, také použije svůj selský rozum. Takže. Auto není veřejný prostor. Ovšem, pokud budete nakažen a ještě o tom nevíte. Roušku nepoužijete. Vnitřní prostor auta bude kontaminován. Při další jízdě někdo pojede s vámi. I když budete mít roušky tak každý dotyk vašeho kamaráda se stává pro něj ohrožení. Toto opatření je jenom pokus o snížení nebezpečí. Jistě pokud jezdíte sám tak není co řešit. Ovšem pokud budou kontroly jak to dokážete. Tož tak. Přeji příjemnou neděli. A děkuji za vaši reakci. Lidé mají diskutovat.